Activiteiten: gemeente-zijn, https://pavahuvu.ga Bezoekwerk
Bezoekwerk mei 2019
Op de omslag van Klokgeluiden mei 2019 (zie Diversen - Omslagen Klokgeluiden) ziet u Gerda Wisselink op bezoek bij de heer en mevrouw Groot Roessink. kick-cocoa.info/components/dequvyxoj/nym-come-rintracciare-un.php deczehnmecin.ml BEZOEKWERK horrilisouff.ga neningforti.tk In de Protestantse Gemeente Hengelo Gld. zijn veel vrijwilligers actief op allerlei gebied. Voor de één is dat een uurtje hier, uurtje daar,...
lees meer...
Bezoekersmiddag 5 maart 2019
Twee keer per jaar is er een bezoekmedewerkersbijeenkomst. In het voorjaar op een middag en in het najaar op een avond. Na een kop koffie en thee met iets lekkers heet ds. Aleida Blanken iedereen van harte welkom. Zij staat stil bij de symboliek van Aswoensdag in deze week en de 40-dagentijd.
Dan is er gelegenheid om vragen van algeme...
lees meer...
Bijeenkomst 15 november 2018
Twee keer per jaar komen we als bezoekmedewerkers bij elkaar voor ontmoeting en bezinning.
Vanavond mochten we ook weer nieuwe bezoekers welkom heten. Aleida wenste hen veel voldoening, plezier en zegen in het bezoekwerk, waarbij we ons bewust zijn van de vertrouwelijke contacten en de geheimhouding, die daarbij hoort.
Op 15 november w...
lees meer...
Bezoekwerk nieuwe stijl per 1 maart 2017
In onze gemeente kenden we twee soorten bezoekwerk: het ouderenbezoekwerk (vanuit de diaconie) en het pastoraal bezoekwerk (vanuit de ouderlingen). Het omzien naar elkaar is één van de waardevolle aspecten binnen het kerk-zijn.
Het bezoekwerk is op zich prima geregeld. Toch merken we de laatste jaren soms wat verwarring e...
lees meer...
Home  |  Fotoalbum  |  Kerktelefoon  |  Archief  |  Links  |  Contact  |  Sitemap